Totalentrepriser

Ved de lidt større opgaver har Østjyllands Murerservice ApS et netværk af kompetente samarbejdspartnere. I det samarbejde vil vi altid kunne finde den helt rigtige løsning for dig.

IMG_0104

Har du brug for en kompent samarbejdspartner til dit byggeprojekt?

Den lidt større opgave hvor vi sammen med vores kompetente samarbejdspartnere vil finde den helt rigtige løsning for dig. Vi vil undervejs sørge for den fornødne kommunikation og kvalitetssikring, så dit byggeri kommer trygt i mål.

Dette kan være ved en større renovering, tilbygninger eller nybyg.

Den store renovering eller nybyg

Når du skal have lavet din store renovering, vil vi altid starte med et møde om hvad du kunne tænke dig, derfra skal der laves et sæt tegninger som kan ændres, så vi til sidst får alle dine ønsker med.

Dette er vigtigt da tegningsmaterialet er grundmaterialet til at få tingene godkendt ved kommunen, få bestilt de rigtige materialer og i sidste ende at tingene bliver udført korrekt.

Hvis grundmaterialet er i orden er der samtidfig dannet grundlag for at alle håndværkere får lavet deres entreprise med rette kvalitet, og det betyder alverden for os at alle får en god start på projektet, da vi skal arbejde videre på hinandens ting og kunden altid kan føle sig tryg.

Under projektet bliver der altid stillet krav til kvalitetssikring fra alle håndværkere, så du som kunde kan se at tingene bliver udført korrekt.

Alt hvad du som kunde får brug for under processen vil vi gerne være behjælpelig med om det er toiletvogn, beboelsesvogn eller noget helt tredje.

Du kan som kunde trygt overlade dit projekt til os.

Kontakt os på 2098 7682

Ønsker du at få en snak om dit projekt? Ring i dag.

Referencer

Her kan du se udpluk af de totalentrepriser vi har stået for

Klinker i sommerhus

Badeværelser, Totalentrepriser

Skraldespandsskjul, Horsens

Tilbygning, Totalentrepriser

Opføring af nyt hus i Egebjerg

Badeværelser, Totalentrepriser