Renovering

Hvad end du skal have fjernet et gammelt gulv, etableret et nyt med varme i, skiftet nogle tagsten eller have lappet en sokkel, så står Østjyllands Murerservice ApS til rådighed.

facaderenovering_hoj

Trænger dit hjem til en renovering?

Hvad end du skal have fjernet et gammelt gulv, etableret et nyt med varme i, skiftet nogle tagsten eller have lappet en sokkel, så tøv ikke med at kontakte os. Ingen opgave er for lille for os og vi sætter en ære i at få ordnet netop din renoveringsopgave helt rigtigt.

Er det gamle gulv ved at være lidt slidt eller trænger væggen indenfor til et nyt look.

Vi er ikke bange for at tage fat, hvis dit gamle gulv skal bankes op og der skal etableres nyt så gør vi det gerne. For os er intet arbejde træls arbejde.

I samarbejde med kompetente samarbejdspartnere finder vi lige den løsning du har brug for hvis du skal have etableret gulvvarme eller ikke har lyst til at få klinker på dit nye betongulv, men hellere vil have et nyt sildebensparket, så finder vi en fagmand til netop dette i vores netværk.

Det kan også være du bare syntes en væg skal væk imellem køkken og stue, så skal vi nok undersøge om denne kan være bærende eller andre små som store detaljer der kan komme på tværs, vi finder altid en løsning som du kan leve med, så du får lige netop dit ønske opfyldt.

Det kan også være en simpel ting som en new yorker væg i stuen eller en spartlet deco wall i valgfri farve.

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad netop du kan få i dit hjem.

Kontakt os på 2098 7682

Ønsker du at få en snak om dit projekt? Ring i dag.