Tilbygning

Er dit hus blevet for lille? Og har du brug for en garage, et ekstra badeværelse, flere værelser eller noget helt fjerde så kontakt os, for at høre mere om dine muligheder for en tilbygning, herunder evt. byggetilladelser.

IMG_3866

Har du brug for mere plads?

Hvad end du har brug for en garage, et ekstra badeværelse, flere værelser f.eks. til børnene. Så hjælper vi med det hele fra start til slut og både med kontakten til kommunen og andre håndværkere.

Kontakt os, for at høre mere om dine muligheder for en tilbygning, herunder evt. byggetilladelser.

Hvilket look skal din nye tilbygning have?

Bare fordi du har et hovedhus der har en stil er det ikke altid sikkert du har lyst til at din tilbygning også skal se sådan ud, det kan være alt fra loftet er fladt i dit eksisterende hus og du altid har haft lyst til loft til kip i det nye. Du kan også have hvide gipslofter, men har altid haft lyst til at få troldtekt lofter. Der er mange muligheder og vi kan i fællesskab finde lige den løsning du leder efter til dit nye byggeprojekt.

Vi har under alle projekter, store som små, kvalitetssikring og kundekontakt i højsædet. Vi har igennem mange år allieret os med nogle af de bedste rådgivere i henhold til materialer og de bistår altid når materialevalget foregår og hjælper ned til mindste detalje med rådgivning herom.

Det vigtigste for os er at levere et ordentligt resultat som du, som kunde bliver glad for.

Kontakt os på 2098 7682

Ønsker du at få en snak om dit projekt? Ring i dag.

Referencer

Her finder du inspiration i nogle af de tilbygninger vi har udført