Facaderenovering

Er huset begyndt at se lidt trist ud på overfladen? Om det er en omfugning, vandskuring eller noget helt andet, så vil vi være behjælpelig med at finde den helt rigtige løsning for dig og dit hus.

81E186DC-2C72-4B1A-9B11-C624960F4A9D

Trænger dit badeværelse til en renovering?

Er huset begyndt at se lidt trist ud på overfladen så giv os et ring, det behøver ikke koste en formue at få huset til at se godt igen, i fællesskab finder vi den helt rigtige løsning til din facade om det er en omfugning, vandskuring eller noget helt andet, så vil vi være behjælpelig med at finde den helt rigtige løsning for dig og dit hus.

Førstehåndsindtrykket er facaden

Facaden på en bolig er det første folk ser når de kommer til dit hus derfor er det også vigtigt facaden ser pæn ud.

Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger som passer lige præcis til dit hus. Har dit gamle 60'er eller 70'er hus f.eks. dårlige fuger, kan vi hurtigt finde finde en pris på en omfugning af dit hus.

Vil du derimod gerne have vandskuret huset har vi også mange års erfaring inden for dette.

Vi rådfører os altid med producenterne af de forskellige facadeprodukter, så dit hus får den helt rigtige behandling alt afhængig af hvornår og hvordan det er bygget. Derefter vil vi forelægge dig de forskellige løsninger, så du som kunde får det du gerne vil have og at det overholder alle de krav vi stiller til kvaliteten.

Du kan også få en løsning med en energioptimering af huset hvor løsningerne er lidt mere omfattende, men til gengæld er meget mere givende i sidste ende, da det giver besparelse på elregningen og giver huset en anden energiklasse.

I sidste ende vil en facaderenovering altid give huset en merværdi som kan bruges enten overfor banken eller ved et gensalg.

Kontakt os på 2098 7682

Ønsker du at få en snak om dit projekt? Ring i dag.

Referencer

Her kan du se et udpluk af de renoveringer vi har udført