Badeværelser

Vi har stor ekspertise inden for badeværelser. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og ideer, samt behov og økonomiske rammer, så både design og indretning af et nyt badeværelse kommer til at matche dit hjem, din stil og din dagligdag. Vi kommer gerne med forslag til klinker og fuge så du er helt sikker på materialekvaliteten er helt i top.

badevaerelse_hoj

Trænger dit badeværelse til en renovering?

Vi har stor ekspertise inden for badeværelser. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og ideer, samt behov og økonomiske rammer, så både design og indretning af et nyt badeværelse kommer til at matche dit hjem, din stil og din dagligdag.

Vi kommer gerne med forslag til klinker og fuge så du er helt sikker på materialekvaliteten er helt i top.

Professionel rådgivning med udgangspunkt i kundens ønsker

Badeværelset er et af de rum vi opholder os mest i. Derfor betyder det også meget hvordan ens badeværelse ser ud. Hvilken stil har huset i forvejen og hvilken stil kan du lide?

Der findes en bred vifte af forskellige løsninger til lige netop det du ønsker, det kan være du har set et lækkert marmorgulv på din ferie i spanien, eller set et lækkert råt betongulv i USA, vi finder i fællesskab lige det du gerne vil have.

Det vigtigste for os er kunden bliver tilfreds og at kvaliteten er i top.

Med vores mange års erfaring, forsøger vi altid at rådgive jer i den bedste håndværksmæssige retning, men det er i sidste ende dig som kunde der får det du gerne vil have.

Vi starter altid med et møde om hvad der kan lade sig gøre i den givne sag, som udgangspunkt kan alt lade sig gøre, det er dog tit et spørgsmål om at gøre det hele så kvaliteten kommer i top og økonomien ikke ender det samme sted, derfor finder vi også altid forskellige løsninger der kan lade sig gøre i henhold til økonomi og de givne forudsætninger.

Kontakt os på 2098 7682

Ønsker du at få en snak om dit projekt? Ring i dag.

Referencer

Her kan du se udpluk af de badeværelser vi har udført

Klinker i sommerhus

Badeværelser, Totalentrepriser

Opføring af nyt hus i Egebjerg

Badeværelser, Totalentrepriser